31 desembre 2020

Cancel·lades les funcions de ‘Els Pastorets de Banyoles’

|

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles i la companyia Cor de Teatre han decidit suspendre finalment les funcions de ‘Els Pastorets de Banyoles’ previstes per als dies 3 i 6 de gener. Per contra, l’estrena de l’espectacle Scrooge, també de Cor de Teatre, es farà finalment els dies 7, 8, 9 i 10 de gener.

 

La decisió de suspendre ‘Els Pastorets de Banyoles’ s’ha pres conjuntament amb l’equip artístic i de producció del muntatge després que la setmana passada es van haver de cancel·lar les primeres funcions previstes al detectar-se un cas positiu per Covid-19 a la companyia. Tot i que s’han complert les mesures dictades per les autoritats sanitàries i que no s’ha detectat cap més cas, s’ha valorat la necessitat de preservar el muntatge, que ja s’havia adaptat a les circumstàncies excepcionals actuals, i recuperar-lo el proper Nadal.

 

A les persones que van comprar entrades per a les diferents funcions de ‘Els Pastorets de Banyoles’ se’ls retornarà automàticament l’import de les mateixes en els propers dies a través del mateix sistema pel que les van adquirir.

X