08 agost 2022

Comença la gira d’ESTOP amb una gran acollida a Sant Antoni de Calonge

|

Aquest divendres 5 d’agost Cor de Teatre ha iniciat la gira d’ESTOP, a Sant Antoni de Calonge. Des del passeig Francesc Mundet, just davant de la platja, és on s’ha ofert la primera actuació d’aquest nou espectacle fora de Banyoles. Una ‘performance’ que ha aplegat a desenes de persones que han seguit i, també, participat de l’actuació.

Durant la 18a edició de l'(a)phònica, el Festival de la Veu de Banyoles, celebrat del 23 al 26 de juny la companyia va presentar el nou espectacle, ESTOP, un musical en el que s’hi poden veure escenes quotidianes de la vida, de les quals tothom se’n pot sentir protagonista, però representades des d’un punt de vista musical i humorístic. El resultat de les diverses funcions realitzades es poden catalogar com a èxit, per la gran acollida que va tenir la nova producció de la companyia.

Amb la gran acollida del públic assistent, molts dels quals es van trobar l’espectacle pers sorpresa,  al passeig de mar de Sant Antoni de Calonge, Cor de Teatre dona per iniciada la gira d’ESTOP que properament es podrà veure per més municipis de Catalunya i també de fora del país.

 

ESTOP, una coproducció d'(a)phònica i la Marfà

ESTOP és un musical amb 33 intèrprets de Cor de Teatre que torna al carrer i ofereix un espectacle en directe amb les seves veus polifòniques i el llenguatge artístic que tant la caracteritza. 33 cantants, actors i actrius, que ens oferiran tres accions diferents.

Aquest nou espectacle, fresc, dinàmic i molt emotiu és una coproducció de l’(a)phònica, el Festival de la Veu de Banyoles i de la Marfà-Centre de Creació Musical, amb Somfònics, l’empresa que produeix, gestiona i distribueix els espectacles de Cor de Teatre.

 

X