01 desembre 2020

Cor de Teatre a la programació de Nadal de Cultura Banyoles

|

Cor de Teatre serà present un any més a la programació que l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles ha preparat per aquestes dates de Nadal i Reis. La formació tornarà amb una nova producció de Els Pastorets de Banyoles, adaptada a les restriccions actuals, i l’estrena d’una nova proposta: Scrooge.

Una de les principals novetats de la programació de Nadal de Banyoles serà l’estrena de l’espectacle Scrooge on la companyia Cor de Teatre ha adaptat a capella el Conte de Nadal de Charles Dickens. El director de Cor de Teatre, David Costa, ha explicat que “hem portat el clàssic de Dickens al llenguatge més genuí de Cor de Teatre”. Scrooge es podrà veure els dies 26 i 27 de desembre i 2 i 3 de gener a La Factoria d’Arts Escèniques.

Els Pastorets de Banyoles s’adaptaran també a la situació actual i oferiran una versió especial, curta, però emocionant i divertida del clàssic del Nadal. Dirigits per Joan Solana i amb la direcció musical de David Costa, Els Pastorets, produïts per Cor de Teatre i l’Ajuntament de Banyoles, arribaran amb “una versió reduïda però sense perdre l’essència de l’espectacle”, segons ha explicat el mateix director de Cor de Teatre. Els Pastorets es podran veure al Teatre Municipal els dies 26 i 27 de desembre i 2, 3 i 6 de gener.

Les entrades per als espectacles d’arts escèniques ja estan a la venda a la pàgina web de Cultura Banyoles (www.cultura.banyoles.cat).

X