05 maig 2021

Cor de Teatre al festival Portalblau de l’Escala

|

Avui dimecres 5 de maig s’ha presentat la programació de la 14a edició del festival Portalblau que se celebrarà a l’Escala (Alt Empordà) entre el 16 de juliol i el 15 d’agost. I estem contents d’anunciar-vos que Cor de Teatre participarà en aquesta edició del festival presentant l’espectacle ‘Ombres i llum’ el dijous 5 d’agost al claustre del Museu d’Arqueologia de Catalunya a Empúries.

Les entrades per a l’espectacle ja estan a la venta al web del festival www.portalblau.cat

Ombres i llum

Els éssers humans hem inventat l’amor i l’odi, la compassió i la indiferència, l’amabilitat i l’agressivitat, l’amistat i la discòrdia. Cada generació ho ha expressat a la seva manera i n’ha deixat testimoni amb els seus fets, amb les seves imaginacions i amb els productes d’aquestes imaginacions: les obres artístiques. Podríem dir que són les ombres del passat.

A Ombres i Llum, el diàleg del cant a capella d’obres excel·lents d’èpoques diverses, en espais nobles que guarden empremtes del passat, Cor de Teatre mostra com estimem i com odiem, com acariciem i com agredim, com plorem i com fem festa les dones i els homes d’avui.

Al Festival Portalblau s’estrena la Variació II en la qual les ombres que reviuen són tres dones gregues: Antígona, Cassandra i Lisístrata. Una actuació que emocionarà al públic per la seva originalitat i el seu poder visual i musical.

 

X