17 octubre 2022

Cor de Teatre i Vespres d’Arnadí omplen el Kursaal de Manresa

|
  • En una emotiva actuació pel comiat de Jordi Domènec dels escenaris, les dues formacions, aconsegueixen omplir el Teatre Kursaal de Manresa amb la seva versió de l’opera de Purcell Dido&Eneas.

Cor de Teatre i l’Orquestra Barroca Vespres d’Arnadí van tornar a unir-se a sobre dels escenaris per oferir la seva particular versió de l’òpera de Purcell, Dido&Eneas. La proposta va ser un èxit de públic que va omplir el Teatre Kursaal de Manresa.

Si ja de per sí interpretar l’òpera de Purcell Dodo&Eneas, és quelcom especial,  fer-ho conjuntament amb Vespres d’Arnadí, els solistes Laia Frigolé, Salvador Parrón, Marta Valero i Jordi Domènech tots dirigits per en Dani Espasa, no hi ha paraules per descriure-ho. A tot això se li ha de sumar el fet que ahir va ser l’última funció operística com a contratenor d’en Jordi Domènech. Una efemèride que farà que l’actuació quedi sempre en el record de Cor de Teatre.

Des de la companyia també volem tenir paraules d’agraïment pel públic per l’escalf que va mostrar durant tota la funció, així com a tot l’equip del Kursaal de Manresa que, com sempre, ens van atendre de manera excel·lent.

X