31 maig 2021

Cor de Teatre i Vespres d’Arnadí presenten ‘Dido & Enees’ a l'(a)phònica de Banyoles

|

Aquest dilluns al matí s’ha presentat la 17a edició de l'(a)phònica, el Festival de la Veu de Banyoles que se celebrarà del 24 al 27 de juny. Cor de Teatre participarà en aquesta edició del festival estrenant una nova proposta on per primera vegada actuarà amb l’orquestra barroca Vespres d’Arnadí, una formació que ofereix versions plenes d’emoció, frescor i espontaneïtat, utilitzant insturments i criteris històrics.

A l’(a)phònica Cor de Teatre i Vespres d’Arnadí presentaran la seva versió d’una de les òperes del barroc més reconegudes: Dido & Enees, composta per Henry Purcell sobre un llibret de Nahum Tate. Una ocasió per sentir algunes de les veus líriques més aclamades del país, dirigides musicalment per Dani Espasa i amb la direcció escènica d’Andrea Portella.

Dido & Enees es podrà veure el diumenge 27 de juny al Monestir de Sant Esteve en dues funcions a les 5 de la tarda i a les 8 del vespre.

Les entrades per a la 17a edició de l'(a)phònica es posaran a la venda demà dimarts 1 de juny a partir de les 10 del matí a aphonica.banyoles.cat

X