30 setembre 2019

Cor de Teatre inicia un nou projecte a Suècia

|

Cor de Teatre ha iniciat un nou projecte musical a Suècia. Concretament, la setmana passada la jove formació de Cor de Teatre va fer una estada a Göteborg per participar en un intercanvi cultural amb el grup vocal suec Sängensemblen Amanda. El viatge va permetre exportar el model de treball de Cor de Teatre que, després de més de vint anys de treball artístic regular, ha aconseguit ser un model per als més joves i adobar un terreny on puguin néixer projectes artístics liderats per nous intèrprets.

La iniciativa es va impulsar després que el grup vocal suec contactés amb Cor de Teatre i els demanés per viatjar al seu país per reforçar el projecte amb un grup de joves que ha iniciat recentment.

Durant el viatge, que es va fer del 19 al 24 de setembre, Cor de Teatre Joves va participar en diferents reunions de treball, assajos i intercanvis amb el grup vocal Amanda i va oferir un total de cinc concerts a diferents emplaçaments de les ciutats de Göteborg i Lerum.

Des de Cor de Teatre estem molt contents de l’experiència i de l’acollida que el nostre projecte ha rebut a Suècia i esperem que es consolidi el projecte artístic internacional que hem iniciat amb el cor jove de Sängensemblen Amanda.

Amb el suport de: 

X