18 juliol 2018

Cor de Teatre, present a la programació d’arts escèniques de Banyoles

|

Aquest dimecres s’ha presentat la programació d’arts escèniques de Banyoles per al segon semestre de 2018 i a Cor de Teatre estem content d’anunciar-vos que hi serem presents amb dos nous espectacles: Troia, una veritable odissea! No se n’ha parlat prou, amb Cor de Teatre Small. Un any més, tancarem també la programació d’aquest semestre amb Els Pastorets de Banyoles. 

Obrirem la programació d’aquest segon semestre amb Troia, una veritable odissea!, un espectacle polifònic-teatral a partir dels relats de La Ilíada L’Odissea on Cor de Teatre us farem viatjar a través de la veu per alguns dels episodis més representatius i emocionants d’aquests dos poemes èpics fundacionals de la cultura europea.

Aquesta odissea musical és alhora un recorregut a cappella a través de grans cors de la història de la música, amb peces de compositors com Purcell, Bach, Händel, Mozart, Verdi o Wagner. Un espectacle sense text i per a tots els públics on podreu reviure el món de l’Olimp i els seus déus, el rapte d’Helena i assistereu en directe a la Guerra de Troia. Acompanyareu Ulisses per perilloses aventures de tornada a Ítaca on l’esperen Penélope i els pretendents que volen arrabassar-li l’esposa i el reialme.

Troia, una veritable odissea! es podrà veure els diumenges 23 i 30 de setembre a les 12 del migdia a la Factoria d’Arts Escèniques.

Nou espectacle de Cor de Teatre Small

En aquest segon semestre de l’any es podrà veure també el nou espectacle de Cor de Teatre Small, No se n’ha parlat prou. Els integrants més joves del Cor han construït aquest muntatge a partir de temes que els inquieten, preocupen o que els mouen a fer-se preguntes. A partir d’un format periodístic, com són les cartes al director, Cor de Teatre Small presenta un espectacle de creació que dona veu a les seves inquietuds i a la seva visió del món i de la societat on vivim. Tot plegat enllaçat amb cançons intepretades al més pur estil Cor de Teatre. No se n’ha parlat prou es podrà veure al Teatre Municipal el dissabte 10 de novembre en dues sessions, a les 6 de la tarda i a les 9 del vespre.

Finalment, tancarà la programació teatral d’aquest semestre Els Pastorets de Banyoles, coproducció entre l’Ajuntament de Banyoles i Cor de Teatre, un referent de la programació teatral amb més de 25.000 espectadors en aquests darrers 22 anys gràcies al nivell aconseguit tant per la part dramàtica com per la interpretació musical. Des de 2015, Cor de Teatre Joves interpreta tota la partitura vocal. Els Pastorets de Banyoles es representarà els dies 26, 29 i 30 de desembre i 6, 12 i 13 de gener. Totes les sessions seran a les 6 de la tarda al Teatre Municipal.

Les entrades per a tots els espectacles d’aquest segon semestre es posen a la venda demà dijous 19 de juliol a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles o a través del web de Cultura Banyoles.

COMPRAR ENTRADES

 

 

X