23 setembre 2022

Cor de Teatre present a la programació cultural de Banyoles

|

El passat 9 de setembre es va presentar la programació cultural de Banyoles pel darrer trimestre del 2022. En aquesta àmplia programació Cor de Teatre hi és present amb dues propostes. D’una banda, a principis de desembre tornarem a oferir l’espectacle Scrooge i també serem en el retorn dels Pastorets.

Els dies 3, 4, 5 i 6 de desembre a la Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles es podrà veure l’espectacle Scrooge, una adaptació, ‘a capella’, del Conte de Nadal de Charles Dickens i que presentarà una nova escenografia respecte a la que es va veure en l’estrena de l’espectacle. Aquesta sèrie de representacions començaran a encendre l’esperit nadalenc.

D’altra banda, enguany tornen els Pastorets de Banyoles i Cor de Teatre serà una de les companyies que serà present a la tradicional obra. De nou sota la direcció de Joan Solana, s’oferiran uns renovats Pastorets amb orquestra, cor, actrius i actors que es fusionaran per interpretar aquest espectacle genuïnament banyolí. Les representacions dels Pastorets serans els dies 26 i 30 de desembre i el 6, 7 i 8 de gener a les 18h al Teatre Municipal.

Les entrades per ambdós espectacles ja es poden adquirir a través del web de cultura.

X