25 maig 2022

Cor de Teatre presentarà ESTOP a la 18a edició de l'(a)phònica de Banyoles

|

Cor de Teatre tornarà a la propera edició de l'(a)phònica, el Festival de la Veu de Banyoles on presentarà el seu nou espectacle ESTOP, una coproducció entre l'(a)phònica, La Marfà-Centre de Creació Musical i Somfònics.

Avui s’ha presentat la programació de la 18a edició del festival que se celebrarà del 24 al 26 de juny i que se celebrarà en diferents espais de Banyoles. Durant tres dies, l'(a)phònica comptarà amb quaranta propostes per a tots els públics, amb veus com les de Manu Chao acústic, Birds on a Wire, Joan Miquel Oliver, Rodrigo Laviña y su combo, Maria Jaume, El Pony Pisador i Anna Ferrer, entre altres.

En aquesta edició, Cor de Teatre torna al carrer i canta en directe amb les seves veus polifòniques i el llenguatge artístic que tant la caracteritza. 33 intèrprets que oferiran tres accions diferents en tres espais de la ciutat. Un musical de carrer amb escenes de cada dia, històriques quotidianes de les quals tothom en pot ser protagonista. Però en aquest cas, les veure des d’una visió musical i humorística i potser ens ajudaran a prendre’ns la vida d’una altra manera.

ESTOP es podrà veure en tres accions, una per dia, i en tres espais diferents de Banyoles i l’entrada és gratuïta.

Foto: Sílvia Poch

X