14 maig 2019

Cor de Teatre Small a l'(a)phònica de Banyoles

|

Cor de Teatre Small, els més joves de l’escola de formació de Cor de Teatre, portaran al Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica el seu primer espectacle No se n’ha parlat prou. El muntatge, amb guió i direcció escènica de Laura Pla i direcció musical de David Costa, es podrà veure el divendres 28 de juny a 2/4 de 9 del vespre a l’Auditori de l’Ateneu. Les entrades es poden comprar al web del festival aphonica.banyoles.cat a partir de demà dimecres.

El llançament de la nau espacial Falcon Heavy de grans dimensions, carregada amb el cotxe Tesla Roadster (cotxe elèctric), comandat per un maniquí vestit d’astronauta, amb l’objectiu a priori de deixar la seva càrrega orbitant en algun punt del cinturó d’asteroides, va ser el punt de partida.

No se n’ha parlat prou vol reflexionar sobre aquelles notícies que en un primer moment causen impacte però que posteriorment, i per algun motiu desconegut, cauen en l’oblit. L’espectacle de Cor de Teatre Small s’ha construït a partir de temes que inquieten, preocupen o mouen els més joves de la companyia a fer-se preguntes.

A partir d’un format periodístic, com són les cartes al director, a No se n’ha parlat prou s’aniran desgranant les diferents temàtiques, algunes d’elles sorprenents, i s’enllaçaran amb cançons interpretades al més pur estil Cor de Teatre. David Bowie, The Beatles, Queen o Fools Garden serviran de coixí per reflexionar i qüestionar-se el que els preocupa. Un espectacle de creació qe dona veu als joves i a la visió que tenen del món i de la societat en què vivim.

 

Fitxa artística 

Intèrprets: Cor de Teatre Small : Pol Àlvarez, Anna Artigas, Queralt Casademont, Ofir Chinchilla, Carla Costa, Sara Costa, Carla Félez, Sara Gómez, Marc Grabulosa, Marçal Gratacós, Joan Llorens, Berta Masanas, Vall Octavio, Mireia Pairó, Eduard Paredes, Joana Pla, Berta Ramírez, Lluís Vilanova, Jordana Villar.

Guió: Cor de Teatre Small i Laura Pla

Direcció escènica: Laura Pla

Direcció musical: David Costa

X