05 novembre 2018

Cor de Teatre Small presenta ‘No se n’ha parlat prou’

|

Cor de Teatre Small, els més joves de l’escola de formació de Cor de Teatre, presentaran aquest dissabte al Teatre Municipal de Banyoles el seu primer espectacle ‘No se n’ha parlat prou’. El muntatge, amb guió i direcció escènica de Laura Pla i direcció musical de David Costa, es podrà veure en dues sessions, a les 6 de la tarda i a les 9 del vespre i les entrades estan a la venda a cultura.banyoles.cat.

El llançament de la nau espacial Falcon Heavy de grans dimensions, carregada amb el cotxe Tesla Roadster (cotxe elèctric), comandat per un maniquí vestit d’astronauta, amb l’objectiu a priori de deixar la seva càrrega orbitant en algun punt del cinturó d’asteroides, va ser el punt de partida.

‘No se n’ha parlat prou’ vol reflexionar sobre aquelles notícies que en un primer moment causen impacte però que posteriorment, i per algun motiu desconegut, cauen en l’oblit. L’espectacle de Cor de Teatre Small s’ha construït a partir de temes que inquieten, preocupen o mouen els més joves de la companyia a fer-se preguntes.

A partir d’un format periodístic, com són les cartes al director, a ‘No se n’ha parlat prou’ s’aniran desgranant les diferents temàtiques, algunes d’elles sorprenents, i s’enllaçaran amb cançons interpretades al més pur estil Cor de Teatre.

Un espectacle de creació que dóna veu a les inquietuds dels nostres joves i a la visió que tenen ells sobre el món i la societat on vivim.

 

X