28 juny 2017
cor de teatre aphonica banyoles

Una any més a l'(a)phònica, el Festival de la Veu de Banyoles

|

Com a Banyolins és un plaer participar de l’(a)phònica, que posarà veu i música a Banyoles del 30 de juny al 2 de juliol del 2017, i gaudir de ​les diferents propostes que omplen de música la nostra ciutat.

Aquest any Cor de Teatre hi tornem a actuar amb 3 espectacles diferents: Enamorats de Shakespeare, de Cor de Teatre Joves; 7 cançons per a 7 emocions, de Cor de Teatre Formació i finalment Cor de Teatre posant les veus femenines al concert de Clara Peya.


 

Enamorats de Shakespeare, de Cor de Teatre Joves

Dissabte 1 juliol​ / 1​1h​ i ​13 h​ ​​/ ​Monestir de Sant Esteve

Un espectacle que combina sonets i fragments de tres obres de Shakespeare (Hamlet, Othello i As you Like it) amb cançons dels grans compositors d’aquell moment: John Dowland, Orlando Gibbons, Robert Jones i Henry Purcell, entre d’altres. L’amor, en totes les seves formes, sempre hi és present.

​G​uió i direcció escènica​: ​Joan Solana​
​D​irecció​ Musical: Mariona Callís i David Costa
​I​ntèrprets​:Cor de Teatre Joves​
Més informació: http://www.aphonica.banyoles.cat/2017/ActivitatsParalleles.aspx


 

7 cançons per a 7 emocions, de Cor de Teatre Formació

Dissabte 1 juliol ​/ 19:00h i ​20:30 h​ / ​Plaça dels Estudis​

Els cantants de Cor de Teatre Formació ens volen seduir aquesta vegada omplint de contingut emocional les interpretacions que, de manera original, faran de set cançons compostes la gran majoria d’elles durant aquest segle i que formen part del repertori més actual d’aquesta generació.

​D​irecció​: ​David Costa​ ​
​I​ntèrprets​: ​Cor de Teatre Formació​ ​
Més informació: http://www.aphonica.banyoles.cat/2017/ActivitatsParalleles.aspx


 

Clara Peya

Diumenge 2 juliol​ ​​/ ​19:45 h​ ​​/ ​Auditori de l’Ateneu de Banyoles​ /​ 8 € ​-​ 11 €

L’aigua és calma i fúria, neteja i purificació. És profunditat, immensitat, maternitat i naixement. I de l’aigua en surten les Oceanes, les princeses indomables que han passat per la vida de la compositora i pianista Clara Peya –una de les creadores més originals de l’escena musical del país– i que ha plasmat en el seu setè disc.

Per fer aquest viatge, s’acompanyarà de la veu de Sandra Sangiao, del contrabaixista Vic Moliner, la bateria i les percussions de Joan Carles Marí i el lapsteel i l’electrònica de Panxii Badii. En exclusiva per a l’(a)phònica, també comptarà amb la col·laboració especial d’algunes de les veus de Cor de Teatre. Una autèntica marea d’alta intensitat emotiva.

Clara Peya​, ​piano
Anna Ferre​, ​rveu
Vic Moliner​, ​contrabaix
Joan Carles Marí​, ​bateria i percussió
Panxii Badii​, ​”lapsteel” i electrònica

Cor de Teatre​, ​veus.

MÉS INFORMACIÓ

Leave a Reply

X