09 April 2018

Cor de Teatre Joves cierra con éxito el estreno de ‘Romeo & Julieta’

Cor de Teatre Joves ha estrenado con éxito Romeo & Julieta, su último espectáculo, dirigido por Joan Gómez Ponsetí, director de la compañía Teatrebrik. Han sido 3 días intensos y 5 funciones para presentar la obra en la Factoría de Artes Escénicas de Banyoles, donde en todas la

ha estrenat amb èxit Romeo & Julieta, el seu darrer espectacle dirigit per Joan Gómez Ponsetí, director de la companyia Teatrebrik. Han estat 3 dies intensos i 5 funcions per presentar l’obra a la Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles, on en totes s’ha penjat el cartell d’entrades exhaurides.

Cor de Teatre Joves tornava després d’emocionar al públic amb el seu últim espectacle Enamorats de Shakespeare, amb una proposta de qualitat que suposava un repte interpretatiu per als joves intèrprets de Cor de Teatre, combinant la veu parlada i la veu cantada i on cada cantant, a partir del seu propi treball, tenia el repte de crear diferents personatges, registres, intencions drmàtiques i expressives.

El públic assistent ha rebut amb molt bona resposta la proposta de Cor de Teatre i Joan Gómez Ponsetí que han ofert un original versió del clàssic de Shakespeare, amb la complicitat de grans hits de la música dels anys 90 i amb la plasticitat i la força visual de les propostes artístiques de Joan Gómez Ponsetí.

La versió de Romeo & Julieta de Joan Gómez Ponsetí i Cor de Teatre Joves està adaptada per a 13 actors, 22 cantants i 2 músics.

Cor de Teatre Romeo & Julieta 4 Foto Xavi Olmos Cor de Teatre Romeo & Julieta 5 Foto Xavi Olmos

Leave a Reply

X