21 febrer 2016
allegro igualada cor de teatre

Allegro als escenaris!

|

Nosaltres no aturem la gira del nostre espectacle ALLEGRO. Fa pocs dies passavem per la capital de la comarca més volcànica de Catalunya, La Garrotxa, amb una actuació magnífica. I ahir, pocs dies després, hem visitat Igualada. Hem fet lluir Allegro en el majestuós Teatre Ateneu de la ciutat dels igualadins i igualadines entre aplaudiments i riures que ens són vitals per avançar.

Però no ens quedem aquí perquè el proper 24 d’abril visitem l’Hospitalet, el 15 de maig Manresa i el 7 de juny Auch (França), entre altres que ja anirem anunciant. Estem desitjant ja que arribin aquestes dates per portar el nostre espectacle Allegro arreu. Pels que encara no sabeu de què va Allegro … VEURE AGENDA ALLEGRO

Allegro, mostra la relació quotidiana de qualsevol persona amb l’univers musical que l’envolta; un viatge vertiginós de la mà de catorze cantants a capel·la que exploren i esborren les fronteres entre la gran música clàssica i l’humor visual més sofisticat, fent-nos veure que tot el nostre entorn està guarnit per un art sense el qual no s’entendria aquest misteri que anomenem vida.

«Ens despertem amb música, viatgem amb música, escoltem les notícies amb música, comprem amb música, esperem amb música, sentim música que s’escapa d’habitacions, d’auriculars, de cotxes, de telèfons; ensopeguem amb músics pel carrer, amb cantants cridaners als bars, als restaurants, al futbol. Cantem per adormir els nadons, per entretenir-los i per recordar-los que 365 dies de música ininterrompuda fan un any i que empenyent anys arribarà el dia en què ens acomiadarem també amb música» Paco Mir.

Us deixem imatges de la última actuació a Igualada:

allegro igualada cor de teatre allegro igualada cor de teatre allegro igualada cor de teatreallegro igualada cor de teatre

Leave a Reply

X