01 agost 2022

Espectacle ‘Arquitectura, polifonia i dansa urbana’

|

El passat 8 de juliol Cor de Teatre, de la mà del coreògraf i ballarí Blai Costa, van oferir l’espectacle Arquitectura, polifonia i dansa urbana al Claustre del Monestir de Sant Esteve a Banyoles. La Fundació Lluís Coromina i l’Ajuntament de Banyoles van organitzar aquest activitat emmarcada en el conjunt d’exposicions i propostes culturals per posar de relleu l’obra i figura de l’arquitecte Josep Miàs.

Arquitectura, polifonia i dansa urbana és una mostra del diàleg existent entre diferents melodies, que construeixen una harmonia en el marc de la música vocal polifònica amb l’arquitectrua actual i, més concretrament, en l’ecosistema conceptual arquitectònic de l’estudis MIAS Architects, ubicat a Barcelona. En aquest context, la representació també compta amb la participació de Ricard Planas, director de la Fundació Lluís Coromina, i el propi Josep Miàs.

La performance cultural va omplir l’aforament màxim i els i les assistents van poder degustar un tast gastronòmic, amb consciència biomimètica, elaborat pel xef Lluc Quintana, del restaurant Can Xapes de Cornellà de Terri.

X