ESTOP 

Cor de Teatre presenta: ESTOP

Un musical de carrer amb escenes de cada dia, històries quotidianes de les quals tothom pot esdevenir protagonista. Però en aquest cas, si les observéssim des d’una visió musical i humorística potser ens ajudarien a prendre’ns la vida d’una altra manera.

Fem un ESTOP i mirem aquests habitants que fan de l’espai públic el seu escenari particular…de ben segur que ens emociona… És TOP!

ESTOP és un musical amb 33 intèrprets de Cor de Teatre que torna al carrer i ofereix un espectacle en directe amb les seves veus polifòniques i el llenguatge artístic que tant la caracteritza. 33 cantants, actors i actrius, que ens oferiran tres accions diferents. Sorpresa assegurada!

Intèrprets, Cor de Teatre

Anna Artigas, Mariona Callís, Mina Cañada, Bruna Cañada, Gerard Capdevila, Laia  Carbonell, Queralt Casademont, Lluís Coll, Carla Costa, Sara Costa, Paula Costabella,  Aleix Fernàndez, Lali Figueras, Jordi Forcadell, Sussi Geli, Sara Gómez, Marc Grabulosa, Marçal Gratacós, Nuri Hernàndez, Enric López, Ariadna  Llop, Nasi Marco, Natàlia Menció, Vall Octavio, Llum Pérez, Ferran Plana, Adriana Planagumà, Ànnia Pons, Andrea Portella, Pere Quintana, Berta Ramírez, Rosa Rigau i Joan Vila.

Guions, Pere Hosta i David Costa

Direcció musical, David Costa

Direcció escènica, Pere Hosta

Arranjaments musicals, David Costa, Johan Hogenäs, S.Ljungman, Angelina Mangs, i Paco Viciana

Direcció artística, escenografia i atrezo, Lluís Nadal “Koko”

So, Marc Paneque i Abdon Compte

Grafisme i comunicació, Estudi Oliver Gràfic

Fotografia, Sílvia Poch

Producció:

 

Amb el suport de:

En conveni amb l’Ajuntament de Banyoles

Amb la col·laboració de Fundació Lluís Coromina

Cor de Teatre
Grup vocal

Cor de Teatre no és pròpiament un grup vocal ni tampoc una companyia teatral, sinó les dues coses alhora. Una companyia que ha obert un nou camí en la interpretació del repertori polifònic.

David Costa
Guió i direcció musical

Tenor, director musical, productor i creador artístic, en David Costa és fundador de Cor de Teatre i director i professor de cant de diferents projectes educatius, grups teatrals, actors i actrius.

Pere Hosta
Guió i direcció escènica

Actor i clown Pere Hosta, ha col·laborat i dirigit espectacles amb la cia. Tortell Poltrona. Membre de la cia La Bleda, dirigeix diferents espectacles de teatre familiar i ha creat la seva pròpia i particular companyia.

Somfònics
Producció

Somfònics és l’empresa que produeix, gestiona i distribueix els espectacles de Cor de Teatre, sempre treballant en la producció d’espectacles musicals, vocals i polifònics a cappella. Somfònics s’ha encarregat de la producció executiva i distribució dels exitosos darrers espectacles de Cor de Teatre.

(a)phònica
Producció

L’(a)phònica, el Festival de la Veu de Banyoles, recull la profunda tradició musical de la ciutat i l’enorme dinamisme envers la música, amb un ampli ventall de formacions i persones vinculades al món musical. A més, esdevé motor de creació, potenciant la creació cultural i musical de la comarca.

La Marfà
Producció

La Marfà és un centre de creació musical fundat l’any 2011 després de la rehabilitació de l’antiga fàbrica tèxtil Marfà. Es tracta d’un projecte de l’Ajuntament de Girona en col·laboració amb diversos agents (Fundació Cases de la Música, EUMES).

X