Date : 28 / oct. / 2018
Time : 11h
Address : Lepant 150. 08013 Barcelona

MISSA DE BERNSTEIN

Barcelona

Cor de Teatre tornarà a interpretar, dos anys després, la Missa de Bernstein amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). Les tres representacions que es podran veure del 26 al 28 d’octubre a L’Auditori de Barcelona.

L’OBC va interpretar per primera vegada l’obra de Bernstein fa dos anys amb un gran èxit de públic i aquest any, coincidint amb la commemoració del centenari del naixement de l’autor nord-americà, s’ha tornat a programar, amb la col·laboració també de Cor de Teatre.

La Missa de Bernstein és una obra molt poc convencional que barreja l’espiritualitat dels textos litúrgics amb la teatralitat pròpia dels musicals nord-americans. L’obra neix d’un encàrrec de Jacqueline Kennedy per a l’obertura del J.F.K.Center for the Performing Arts a Washington l’any 1971. És una obra extraordinària, espectacular, amb una orquestra de més de 100 músics, inclosos instruments de rock, teclats, percussions, quatre cors i un solista. Els últims compassos de l’obra, en la veu del celebrant, són inequívocs: “La missa ha acabat: aneu-vos-en en pau!”

X