SCROOGE

desembre, 2021

Aquest és un esdeveniment repetitiu

06des.19:00SCROOGE19:00 La Factoria d'Arts Escèniques, Mossèn Baldiri Reixach, 403

Detalls de l'esdeveniment

Basat en el Conte de Nadal, de Charles Dickens

 

Intèrprets: Cor de Teatre Joves / Direcció escènica: Andrea Portella / Direcció musical i arranjaments: David Costa / Il·luminació: Pau Costa / Coreografies: Alba Carretero / Vestuari: Laura Pujolàs / Traducció al català de les cançons  A Christmas Carol, December the 25th, Happiness, You, The Beautifil day i Thank you very much: J.N. Santaeulàlia / Producció: Somfònics i Ajuntament de Banyoles.

 

Per començar el desembre i despertar l’esperit nadalenc Cor de Teatre torna amb la seva adaptació a cappella del Conte de Nadal de Charles Dickens. Una obra de teatre musical per a tots els públics!

“Les festes de Nadal. En aquestes mateixes paraules, deia Charles Dickens, hi ha alguna cosa màgica. Qui en sentir-les no experimenta un sentiment que li omple de cap a peus l’ànima de joia? Hi ha qui dirà que el Nadal ja no és el que era en temps antics, o bé que ara els bons sentiments queden esborrats pels grans centres comercials. Però no perdem l’esperança i tornem a explicar a tots els escèptics que un altre Nadal és possible.”

 

En conveni amb: Ajuntament de Banyoles

Amb la col·laboració de: Fundació Lluís Coromina

Data i horari

(Dilluns) 19:00

Ubicació

La Factoria d'Arts Escèniques

Mossèn Baldiri Reixach, 403

Organitzador

X