20 juliol 2022

Gran acollida d’ESTOP, la nova producció de Cor de Teatre

|

Durant la 18a edició de l'(a)phònica, el Festival de la Veu de Banyoles, la companyia Cor de Teatre va presentar el nou espectacle, ESTOP, un musical en el que s’hi poden veure escenes quotidianes de la vida, de les quals tothom se’n pot sentir protagonista, però representades des d’un punt de vista musical i humorístic. El resultat de les diverses funcions realitzades es poden catalogar com a èxit, per la gran acollida que va tenir la nova producció de la companyia.

ESTOP es va representar un total de 7 vegades, entre la plaça Major, la plaça dels Turers i diversos carrers del centre de Banyoles, en unes actuacions a l’aire lliure i que bona part del públic que acabava assistint a l’obra es trobava per casualitat. El nou espectacle compta amb la participació de 33 artistes que combinen representacions teatrals amb actuacions musicals.

Des de Cor de Teatre volem agraïr a tota la gent que en un moment o un altre de les diferents funcions es va apropar a veure l’espectacle.

Aquest nou espectacle, fresc, dinàmic i molt emotiu és una coproducció de l’(a)phònica, el Festival de la Veu de Banyoles i de la Marfà-Centre de Creació Musical, amb Somfònics, l’empresa que produeix, gestiona i distribueix els espectacles de Cor de Teatre.

X