05 octubre 2022

Gran resposta del públic en l’actuació a Thuir

|

El passat dissabte 1 d’octubre Cor de Teatre va actuar a Thuir, a la Catalunya Nord, en el que va oferir el seu darrer espectacle: Estop, un musical de carrer amb escenes de cada dia, històries quotidianes de les quals tothom pot esdevenir protagonista. Una actuació que va tenir una molt bona resposta del públic que va acompanyar als actors i actrius durant tota l’obra i pels carrers del poble.

Més de 200 persones van seguir l’espectacle Estop que Cor de Teatre va oferir a Thuir, un poble que no arriba als 8.000 habitants de la comarca del Roselló. Aquesta funció s’emmarcava en la celebració del desè aniversari del Teatre des Aspres i també donava inici a la temporada cultural del teatre. A més, l’actuació també va comptar amb la col·laboració de la companyia local Théatre du Gecko que va fer els enllaços entre escenes.

Des de Cor de Teatre s’agraeix tant la resposta del públic que va seguir l’espectacle per tot el poble, com la col·laboració amb Théatre du Gecko i la participació de Art Scene.

Leave a Reply

X