07 desembre 2020

‘Llàgrimes de sirena’, nou projecte de Cor de Teatre per al 2021

|

Cor de Teatre treballa per estrenar aquest 2021 el seu darrer projecte: Llàgrimes de sirena. Produït per Somfònics i la Fundació Lluís Coromina, el patrocini de l’empresa Teisa i amb el suport de la Diputació de Girona, el nou espectacle de Cor de Teatre està previst que s’estreni durant el primer trimestre de 2021.

L’espectacle

Llàgrimes de sirena és una mirada a l’emergència planetària provocada per l’acció de l’espècie humana. La primera part de l’espectacle rememora el poder devastador que va demostrar durant la primera meitat del segle XX.

La segona part se situa en el present, saturat de símptomes inquietants que exigirien canvis radicals en les actuacions dels responsables i en els hàbits de les persones que viuen en els països desenvolupats. En comptes d’això, es prioritza la cursa tecnològica, alguns amb la il·lusió d’arribar a la utopia del transhumanisme: la creació de l’ésser humà immortal.

La tercera part mostra un futur pròxim, distòpic. Es succeeixen catàstrofes que empenyen les persones a buscar refugis en noves catacumbes. Allà s’albira que l’única esperança només pot néixer de noves maneres de viure i d’una llengua diferent, que no serveixi per ocultar veritats sinó per conèixer millor la realitat i per detectar els brots a partir de les quals començar un temps nou: el de la recerca de l’harmonia amb la natura.

Fitxa artística

Guió i direcció escènica: Joan Solana / Direcció musical: David Costa / Intèrprets: Cor de Teatre Joves; Pol Álvarez, Anna Artigas, Bruna Cañada, Mina Cañada, Laia Carbonell, Queralt Casademont, Ofir Chinchilla, Albert Costa, Carla Costa, Sara Costa, Carla Félez, Aleix Fernández, Neus Fernández, Nil Gallego, Núria Ginesta, Marc Grabulosa, Berta Gratacós, Julià Gratacós, Marçal Gratacós, Ariadna Llop, Joan Llorens, Martina Majó, Berta Masanas, Natalia Menció, Mercè Noguer, Vall Octavio, Mireia Pairó, Eduard Paredes, Joana Pla, Ferran Plana, Berta Ramírez, Clàudia Rigau, Mar Rubio, Eloi Tomàs, Lluís Vilanova, Jordana Villar.

 

Amb el suport de: 

X