29 desembre 2017
cor de teatre assaig peer gynt

L’Orquestra Simfònica del Vallès, Cor de Teatre, Peer Gynt, Mozart i Mahler: una particular fusió entre dramatúrgia, melodia i cant

|

El pròxim 20 de gener, a la Sala de Concerts de l’imponent escenari del Palau de la Música Catalana, Cor de Teatre es fusionarà amb l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) per interpretar una versió molt personal i particular del nou director de l’OSV, James Ross, de l’obra Peer Gynt, escrita pel dramaturg noruec Henrik Ibsen i música del compositor també noruec Edvard Grieg. Emmarcada en el cicle ‘Simfònics al Palau’, el Peer Gynt de Ross conté els moments més antològics de l’obra, el concert de flauta número 1 en Sol M de Mozart, interpretat pel prestigiós solista de la Filharmònica de Berlín Mathieu Dufour, i un fragment de l’últim moviment de la Simfonia número 3 en Re menor de Gustav Mahler.

Les 28 veus de Cor de Teatre s’encarregaran de la representació vocal de les parts corals d’aquesta singular proposta, així com de diversos papers interpretatius acompanyant els personatges principals de la composició. L’adaptació escènica, a càrrec de Marta García Odín i amb el text traduït al català per Miquel Desclot, pretén fer emergir el fil musical i no rompre la dramatúrgia.

Les entrades es poden adquirir trucant al web del Palau de la Música, al telèfon 902 442 882 o enviant un correu electrònic a l’adreça taquilles@palaumusica.cat.

COMPRAR ENTRADES

 

cor de teatre assaig peer gynt

Leave a Reply

X