27 octubre 2021

‘No se n’ha parlat prou’, a l’Auditori de Girona

|

Cor de Teatre Small, els més joves de l’escola de formació de Cor de Teatre, han presentat avui dimecres a l’Auditori de Girona el seu primer espectacle No se n’ha parlat prou. Uns 800 alumnes d’instituts de secundària de la ciutat de Girona han pogut seguir l’espectacle, amb guió i direcció escènica de Laura Pla i direcció musical de David Costa.

La iniciativa forma part del cicle Auditori Obert de l’Auditori de Girona que ofereix un cicle de concerts adreçats al públic escolar per introduir els alumnes al món de la música en viu i despertar la seva inquietud cap a la música. Els alumnes, que cursen entre primer i quart d’ESO, han omplert la sala simfònica de l’Auditori, des d’on han seguit amb gran interès el desenvolupament de l’espectacle amb els joves intèrprets de Cor de Teatre Small.

Amb No se n’ha parlat prou, Cor de Teatre Small vol fer reflexionar sobre aquelles notícies que en un primer moment causen impacte però que posteriorment, i per algun motiu desconegut, cauen en l’oblit. L’espectacle de Cor de Teatre Small s’ha construït a partir de temes que inquieten, preocupen o mouen els més joves de la companyia a fer-se preguntes.

A partir d’un format periodístic, com són les cartes al director, a No se n’ha parlat prou es van desgranant les diferents temàtiques, algunes d’elles sorprenents, i s’enllacen amb cançons interpretades al més pur estil Cor de Teatre. David Bowie, The Beatles, Queen o Fools Garden serveixen de coixí per reflexionar i qüestionar-se el que preocupa als joves intèrprets de la companyia. Un espectacle de creació qe dona veu als joves i a la visió que tenen del món i de la societat en què vivim.

Fitxa artística 

Intèrprets: Cor de Teatre : Pol Àlvarez, Anna Artigas, Queralt Casademont, Ofir Chinchilla, Carla Costa, Sara Costa, Carla Félez, Sara Gómez, Marc Grabulosa, Marçal Gratacós, Joan Llorens, Berta Masanas, Vall Octavio, Mireia Pairó, Eduard Paredes, Joana Pla, Berta Ramírez, Lluís Vilanova, Jordana Villar.

Guió: Cor de Teatre i Laura Pla

Direcció escènica: Laura Pla

Direcció musical: David Costa

X