09 abril 2021

‘No se n’ha parlat prou’ a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí

|

Després de 14 mesos, Cor de Teatre ha tornat avui a l’escenari i sense mascareta, després del preceptiu test d’antígens, amb l’espectacle No se n’ha parlat prou a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí. En una doble sessió al matí per a alumnes de secundària dels centres educatius de Torroella de Montgrí, la formació ha presentat l’espectacle, amb guió i direcció escènica de Laura Pla i direcció musical de David Costa.

Amb No se n’ha parlat prou, Cor de Teatre vol fer reflexionar sobre aquelles notícies que en un primer moment causen impacte però que posteriorment, i per algun motiu desconegut, cauen en l’oblit. L’espectacle de Cor de Teatre s’ha construït a partir de temes que inquieten, preocupen o mouen els més joves de la companyia a fer-se preguntes.

A partir d’un format periodístic, com són les cartes al director, a No se n’ha parlat prou es van desgranant les diferents temàtiques, algunes d’elles sorprenents, i s’enllacen amb cançons interpretades al més pur estil Cor de Teatre. David Bowie, The Beatles, Queen o Fools Garden serveixen de coixí per reflexionar i qüestionar-se el que preocupa als joves intèrprets de la companyia. Un espectacle de creació qe dona veu als joves i a la visió que tenen del món i de la societat en què vivim.

Fitxa artística 

Intèrprets: Cor de Teatre: Pol Àlvarez, Anna Artigas, Queralt Casademont, Ofir Chinchilla, Carla Costa, Sara Costa, Carla Félez, Sara Gómez, Marc Grabulosa, Marçal Gratacós, Joan Llorens, Berta Masanas, Vall Octavio, Mireia Pairó, Eduard Paredes, Joana Pla, Berta Ramírez, Lluís Vilanova, Jordana Villar.

Guió: Cor de Teatre i Laura Pla

Direcció escènica: Laura Pla

Direcció musical: David Costa

Producció i distribució:

Amb el suport de:

En conveni amb l’Ajuntament de Banyoles

Amb la col·laboració de Fundació Lluís Coromina

 

X