04 abril 2018

Nova funció de Romeo & Julieta aquest cap de setmana

|

Cor de Teatre Joves oferirà una nova funció aquest diumenge 8 d’abril a les 4 de la tarda a la Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles. Exhaurides les entrades per a les quatre primeres funcions que s’havien programat inicialment, s’ha decidit programar una nova funció de l’espectacle per poder donar cabuda a aquelles persones que s’havien quedat sense localitat per a les funcions.

Cor de Teatre Joves presentarà aquest cap de setmana la seva adaptació de Romeo & Julieta, en un espectacle dirigit per Joan Gómez Ponsetí, director de la companyia Teatrebrik. Després d’emocionar al públic amb el seu últim espectacle Enamorats de Shakespeare, Cor de Teatre Joves presentarà una proposta de qualitat i amb una vigència clara on els intèrprets encarnaran de manera natural les exigències en el repartiment dels protagonistes.

La formació proposa una original versió del clàssic de Shakespeare amb la complicitat de grans hits de la música dels anys 90 i amb la plasticitat i força visual de les propostes artístiques de Joan Gómez Ponsetí.

L’adaptació del text també és de Joan Gómez Ponsetí. La direcció musical és de David Costa, en col·laboració amb el músic i compositor Vic Moliner.

La versió de Romeo & Julieta de Joan Gómez Ponsetí i Cor de Teatre Joves està adaptada per a 13 actors, 22 cantants i 2 músics. Els actors s’encarreguen d’executar tots els personatges principals de la trama, tot i que la música i els arranjaments vocals polifònics esdevenen els autèntics protagonistes de l’obra. Dins de l’espectacle, sonaran en directe 11 temes musicals que seran interpretats per Cor de Teatre Joves. Versions vocals, arranjades i adaptades de grans temes dels anys noranta de formacions com Red Hot Chilli Peppers, Lou Reed, The Blake Eyed Peas, Madonna i Prince, entre d’altres.

Les entrades per aquesta nova funció ja es poden adquirir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles o a través del web de Cultura de Banyoles.

COMPRAR ENTRADES

Leave a Reply

X