26 abril 2018

La Missa de Bernstein torna a L’Auditori de Barcelona

|

Cor de Teatre tornarà a posar-se en el paper de l’Street Chorus aquest octubre a L’Auditori de Barcelona en noves funcions de la Missa de Bernstein. Després de l’èxit de públic que va aconseguir fa dos anys, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) ha tornat a programar la Missa de Bernstein, coincidint amb el centenari del naixement de l’autor nord-americà. Com fa dos anys, estarà dirigida per Clark Rundell. La Missa de Bernstein es podrà veure del 26 al 28 d’octubre, en una de les cites indispensables de la temporada de L’Auditori.

La Missa de Bernstein és una obra molt poc convencional que barreja l’espiritualitat dels textos litúrgics amb la teatralitat pròpia dels musicals nord-americans. L’obra neix d’un encàrrec de Jacqueline Kennedy per a l’obertura del J.F.K. Center for the Performing Arts a Washington l’any 1971.

És una obra extraordinària, espectacular, amb una orquestra de més de 100 músics, inclosos instruments de rock, teclats, percussions, quatre cors i un solista.

Les entrades per a les noves funcions de la Missa de Bernstein es posaran a la venda el proper 18 de maig.

Leave a Reply

X