OMBRES I LLUM 

Cor de Teatre presenta: OMBRES I LLUM

Els éssers humans hem inventat l’amor i l’odi, la compassió i la indiferència, l’amabilitat i l’agressivitat, l’amistat i la discòrdia. Cada generació ho ha expressat a la seva manera i n’ha deixat testimoni amb els seus fets, amb les seves imaginacions i amb els productes d’aquestes imaginacions: les obres artístiques. Podríem dir que són les ombres del passat.

A Ombres i Llum, i a través del diàleg del cant a capella d’obres excel·lents d’èpoques diverses en espais nobles que guarden empremtes del passat, Cor de Teatre mostra com estimem i com odiem, com acariciem i com agredim, com plorem i com fem festa les dones i els homes d’avui.

Cor de Teatre presenta la Variació II en la qual les ombres que reviuen són tres dones gregues: Antígona, Cassandra i Lisístrata. Una actuació que emocionarà al públic per la seva originalitat i el seu poder visual i musical.

Producció i distribució:

Amb el suport de:

En conveni amb l’Ajuntament de Banyoles

Amb la col·laboració de Fundació Lluís Coromina

David Costa
Creació i
direcció musical

Tenor i director musical. Fundador i director de Cor de Teatre. Director i professor de cant de diferents projectes educatius, grups teatrals, actors i actrius. Actualment continua treballant amb Joaquim Proubasta i Cor de Teatre per a la consolidació de diversos projectes vocals polifònics. Ha produït diversos projectes per a diferents discogràfiques, grups de cambra, orquestres, cors i solistes nacionals i internacionals.
PREMI MAX millor espectacle musical, la flauta màgica Variacions dei furbi (2014). PREMI MAX nominació Operetta millor espectacle revelació (2012). PREMI BUTACA Operetta millor espectacle familiar (2011).

Cor de Teatre
Grup vocal i
companyia teatral

Cor de Teatre no és pròpiament un grup vocal ni tampoc una companyia teatral, sinó les dues coses alhora. Un grup de cant coral que trenca esquemes, que canta un repertori polifònic però sense partitures i trenca amb la distribució característica d’aquestes formacions a sobre l’escenari per incorporar moviment, acció i recursos propis de l’àmbit teatral. La companyia treballa des de fa més de 20 anys en la recerca de noves sonoritats, experimenta amb el seu potencial expressiu i la interpretació. Per tot això, és molt més que un grup vocal, és una companyia que ha obert un nou camí en la interpretació del repertori polifònic.

X