SCROOGE 

Cor de Teatre presenta: SCROOGE

Basat en el Conte de Nadal de Charles Dickens 

Imaginant un desembre diferent, Cor de Teatre ha preparat una adaptació a cappella del Conte de Nadal de Charles Dickens amb l’objectiu que el teatre musical per a tots els públics continuï viu a Banyoles.

“Les festes de Nadal. En aquestes mateixes paraules, deia Charles Dickens, hi ha alguna cosa màgica. Qui en sentir-les no experimenta un sentiment que li omple de cap a peus l’ànima de joia? Hi ha qui dirà que el Nadal ja no és el que era en temps antics, o bé que ara els bons sentiments queden esborrats pels grans centres comercials. Però no perdem l’esperança i tornem a explicar a tots els escèptics que un altre Nadal és possible.”

Intèrprets: Cor de Teatre / Direcció escènica i adaptació: Andrea Portella / Direcció musical i arranjaments: David Costa / Il·luminació: Pau Costa / Coreografies: Alba Carretero / Vestuari: Laura Pujolàs / Traducció al català de les cançons  A Christmas Carol, December the 25th, Happiness, You, The Beautiful day i Thank you very much: J.N. Santaeulàlia / Producció: Somfònics i Ajuntament de Banyoles.

Producció i distribució:

 Amb el suport de: 

En conveni amb l’Ajuntament de Banyoles

Amb la col·laboració de Fundació Lluís Coromina

David Costa
Creació i
direcció musical

Tenor i director musical. Fundador i director de Cor de Teatre. Director i professor de cant de diferents projectes educatius, grups teatrals, actors i actrius. Actualment continua treballant amb Joaquim Proubasta i Cor de Teatre per a la consolidació de diversos projectes vocals polifònics. Ha produït diversos projectes per a diferents discogràfiques, grups de cambra, orquestres, cors i solistes nacionals i internacionals.
PREMI MAX millor espectacle musical, la flauta màgica Variacions dei furbi (2014). PREMI MAX nominació Operetta millor espectacle revelació (2012). PREMI BUTACA Operetta millor espectacle familiar (2011).

Cor de Teatre
Grup vocal i
companyia teatral

Cor de Teatre no és pròpiament un grup vocal ni tampoc una companyia teatral, sinó les dues coses alhora. Un grup de cant coral que trenca esquemes, que canta un repertori polifònic però sense partitures i trenca amb la distribució característica d’aquestes formacions a sobre l’escenari per incorporar moviment, acció i recursos propis de l’àmbit teatral. La companyia treballa des de fa més de 20 anys en la recerca de noves sonoritats, experimenta amb el seu potencial expressiu i la interpretació. Per tot això, és molt més que un grup vocal, és una companyia que ha obert un nou camí en la interpretació del repertori polifònic.

Andrea Portella
Direcció escènica

Andrea Portella, direcció escènica
Llicenciada en interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona, ha ampliat la seva formació en diferents tècniques teatrals.
En els últims anys ha realitzat diferents tallers de teatre amb diferents grups de diverses universitats, sales, escoles i instituts, i des de 2013 treballa com a docent a l’Institut del Teatre impartint l’assignatura Direcció d’Actors.
Dins la seva experiència professional com a actriu, ha treballat amb directors com Ramón Simó, Carme Portaceli, Oriol Broggi, Antonio Simón i Joan Ollé entre d’altres. També ha coprotagonitzat llargmetratges i ha treballat en varies series de TV.

X