25 febrer 2019

Troia, una veritable odissea! de Cor de Teatre, Premi Josep Anselm Clavé de Cant Coral

|

Troia, una veritable odissea!, l’últim espectacle de la companyia Cor de Teatre, ha estat reconegut com a millor producció als Premis Josep Anselm Clavé de Cant Coral de Catalunya. El guardó, que s’ha lliurat aquest cap de setmana, reconeix la qualitat del muntatge, que la companyia porta ara de gira per tot Catalunya.

En el seu veredicte, el jurat reconeix Troia, una veritable odissea! com “una producció de gran qualitat en totes les dimensions tècniques (interpretació, escena, vestuari, guió, arranjaments, direcció, etc.) que, seguint la línia que ja havia proposat la formació banyolina amb èxit a Operetta  i Allegro, ha portat el cant coral a cappella a la temporada estable d’un dels grans equipaments culturals del nostre país, el Teatre Nacional de Catalunya”.

Per part de Cor de Teatre, van recollir el guardó David Costa, director de la companyia i director de Troia, una veritable odissea!; Joan Maria Segura, director escènic i coreògraf; i Pere-Mateu Xiberta, responsable dels arranjaments musicals.

Els Premis Josep Anselm Clavé de Cant Coral de Catalunya, que atorga la Federació de Cors de Clavé (FCC), reconeixen anualment les persones, institucions i projectes del món coral i aposten pel descobriment dels millors treballs del panorama de música coral a Catalunya. Els guardons es van entregar el cap de setmana en el marc de la Convenció de Cant Coral de Catalunya.

Gira per Catalunya

Cor de Teatre va estrenar Troia, una veritable odissea! l’any passat a Banyoles i s’ha pogut veure al Festival Temporada Alta de Girona, que l’ha coproduït, i al Teatre Nacional de Catalunya a Barcelona, on va fer temporada estable. La companyia banyolina es troba ara immersa en una gira per tot Catalunya amb l’espectacle que ja s’ha pogut veure a Lleida i a Roses i que properament es podrà veure a Castelldefels, Vilafranca del Penedès, Olot, Tarragona o Figueres.

X