TROIA, UNA VERITABLE ODISSEA! 

TROIA, una veritable odissea! és un espectacle polifònico-teatral a partir dels relats de la Ilíada i l’Odissea en què Cor de Teatre us farà viatjar amb les seves veus per alguns dels episodis més representatius i emocionants d’aquests dos poemes èpics fundacionals de la cultura europea.

Aquesta odissea musical és alhora un recorregut a cappella a través de grans cors de la història de la música, amb peces de compositors com Purcell, Bach, Händel, Mozart, Verdi o Wagner.

Reviureu el món de l’Olimp i els seus déus, el rapte d’Helena i assistireu en directe a la Guerra de Troia amb el famós cavall de fusta. Acompanyareu Ulisses per perilloses aventures de tornada a Ítaca, on l’esperen Penélope i els pretendents que volen arrabassar-li l’esposa i el reialme.

La Ilíada i l’Odissea com mai us les han explicades…

Producció:

Col·laboració:

Cor de Teatre
Companyia

Cor de Teatre no és pròpiament un grup vocal ni tampoc una companyia teatral, sinó les dues coses alhora. Una companyia que ha obert un nou camí en la interpretació del repertori polifònic.

David Costa
Guió i direcció musical

Tenor, director musical, productor i creador artístic, en David Costa és fundador de Cor de Teatre i director i professor de cant de diferents projectes educatius, grups teatrals, actors i actrius.

Joan Maria Segura
Direcció escènica i coreografia

Llicenciat en Direcció i Dramatúrgia per l‘Institut del Teatre de Barcelona, estudia interpretació, cant i dansa a Barcelona i Madrid. Ha dirigit diversos espectacles, també per a públic familiar.

Pere-Mateu Xiberta
Arranjaments musicals

Format a Barcelona, Estats Units, Itàlia i Hongria, en composició, direcció coral i interpretació pianística. Ha especialitzat la seva creació musical en l’àmbit del gènere vocal.

Xavier Erra
Escenógraf

Llicenciat a la Facultat de Belles Arts de Barcelona i amb estudis d’escenografia a l’Institut del Teatre (inacabats). Dissenya escenografies per a espectacles de teatre, circ, música, titelles i dansa.

Marta Rafa
Figurinista

Llicenciada per l’Institut del Teatre i graduada en Història de l’Art per la UB, estudia Disseny de vestuari per l’espectacle a Barcelona. Figurinista en espectacles de Carlota Subirós, Carme Portacelli o Àlex Rigola.

David Bofarull
Il·luminació

TEATRE.Andrés Lima, La Mare, Villarroel, (2017).Jordi Prat i Coll, La Fortuna de Sílvia, TNC (2016).Julio Manrique, La Treva, Villarroel (2016).David Plana, El Bon Pare, Teatre Borràs (Grec 2016).

Joan Carles Ros
So

Soci fundador d’Alter Sinergies, dedicada a la gestió, comunicació i producció tècnica de projectes culturals. Té una àmplia experiència en organització, producció i muntatges de festivals o fires.

X