15 desembre 2017
cordeteatrepastoretsbanyoles

Uns Pastorets únics

|

Els dies 26 i 30 de desembre de 2017, i els dies 6, 7, 13 i 14 de gener de 2018, Cor de Teatre Joves representarà, un any més, Els Pastorets de Banyoles. Més de 40 intèrprets locals participaran en una actuació única i de primer ordre, amb música i veus en directe, que vetlla perquè la transmissió del text satíric, modern i respectuós amb la tradició elaborat per Joan Solana, J.N. Santaeulàlia i Xavier Xargay, es traslladi a l’escenari del Teatre Municipal amb la mateixa qualitat de sempre. Com en les edicions recents, enguany l’interpretació de tota la partitura vocal de l’espectacle és assumida per part de Cor de Teatre Joves, garantint la continuïtat d’aquesta tradició centenària a Banyoles.

Els Pastorets s’han consolidat com un referent del qual han pogut gaudir més de 25.000 espectadors en aquests més de 20 anys de trajectòria gràcies al nivell aconseguit tant per la part dramàtica com per la interpretació musical. A partir de l’any 2005 Cor de Teatre n’assumeix la coproducció conjuntament amb l’Ajuntament de Banyoles, vetllant per la seva qualitat i suposant un àmbit de convivència de diferents generacions del teatre i la música banyolins. Actualment representa un projecte de formació d’actors sortits de les últimes fornades de l’Aula de Teatre… convivint amb actors consolidats.

Sens dubte, una oportunitat excel·lent per gaudir d’una interpretació valenta per a tots els públics i amb entrades a un preu molt assequible que es poden adquirir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles o a través del web cultura.banyoles.cat.

COMPRA LES ENTRADES AQUÍ

Leave a Reply

X